GuardTower helpt je een oogje in het zeil houden op je event of op je werf. Onze 'torens', zoals we ze noemen, beschikken over moderne geavanceerde camerahardware en -software. Zo kan je genieten van een flexibele veiligheidstoepassing met deze multi-inzetbare camermasten.

Op je werf?

De oprichters van GuardTower werken reeds langer samen met grote bouwbedrijven in de algemene beveiliging en bewaking van bouwwerven. Deze jarenlange ervaring in combinatie met onze hoogtechnologische cameramasten maken van ons nagenoeg experten ter zake.

Onze GuardTowers zijn dan ook uitermate geschikt om zowel grote als kleine werven te voorzien van (bijkomende/tijdelijke) camerabewaking. Zo creeëren we samen een extra security layer voor je werf, tegen diefstal of voor algemene opvolging, communicatie en/of veiligheid binnen je werf.

Tevens worden de GuardTowers makkelijk opgezet en weggeborgen, ideaal dus op een werf om te verplaatsen indien nodig, en bovendien zijn ze voorzien van een stevige omkadering die wel tegen een stootje kan.

Wat is een GuardTower?

Een GuardTower is een mobiele en uitschuifbare cameramast, die wij verhuren aan bedrijven en eventorganisaties. De massief stalen toren zelf is 2,5 meter hoog, en de telescopische mast kan  uitgeschoven worden tot 7 meter hoog. De torens wegen ongeveer 500 kg en zijn vandalismeproof.

Interesse?

Voor meer informatie over onze guardtowers kan je vrijblijvend contact opnemen via ons gratis nummer 015 33 12 87 of via onze andere contactmogelijkheden.