GuardTower helpt je een oogje in het zeil houden op je event of op je werf. Onze 'torens', zoals we ze noemen, beschikken over moderne geavanceerde camerahardware en -software. Zo kan je genieten van een flexibele veiligheidstoepassing met deze multi-inzetbare camermasten.

Op je event?

Events voorzien van camerabewaking is een absolute must tegenwoordig. Wij bieden alle organisaties, klein én groot, een breed gamma aan handige GuardTowers die het opzetten van een cameranetwerk een fluitje van een cent maken.

Onze GuardTowers zijn dan ook voorzien van geavanceerde state-of-the-art camera's, en bijhorende verlichting. Zo verzorgen we steeds een scherp beeld, dag én nacht. Bovendien zijn ze flexibel in hun opzetting, zeer makkelijk in gebruik en plaatsing, maar tegelijk zeer stevig en robuust: hun stevige metale omkadering kan tegen een stootje.

Dankzij de GuardTower hoef je dus je geen zorgen te maken over camerabewaking op jouw event, nee, wij leveren een out-the-box all-in-one systeem.

Wat is een GuardTower?

Een GuardTower is een mobiele en uitschuifbare cameramast, die wij verhuren aan bedrijven en eventorganisaties. De massief stalen toren zelf is 2,5 meter hoog, en de telescopische mast kan  uitgeschoven worden tot 7 meter hoog. De torens wegen ongeveer 500 kg en zijn vandalismeproof.

Interesse?

Voor meer informatie over onze guardtowers kan je vrijblijvend contact opnemen via ons gratis nummer 015 33 12 87 of via onze andere contactmogelijkheden.